Geboortedagen gezocht!

Image: 
Geboortedagen gezocht!

Tapis plein zoekt twaalf geboortedagen van dingen of mensen die iets met immaterieel cultureel erfgoed te maken hebben voor de kalenderrubriek 'De geboortedag van …'.

Ken jij de geboortedag van de eerste voorzitter van het lokale processiecomité of van de bakker die het smakelijkste recept van de streek heeft beproefd? Weet je wanneer de oudste reus, of zijn maker, werd geboren of wie het eerste frietkot op de markt heeft geïnstalleerd? En welke familie heeft al eens een volkssportkampioen voortgebracht?

Stuur ten laatste tegen 15 juli jouw inzending naar floortje@tapisplein.be en maak kans op een kalenderblad van de 365 dagen ICE-kalender.

In het kader van de feestactie ‘Tapis plein trakteert! 10 jaar werken met erfgoed & participatie’ verzamelt tapis plein anekdotes, weetjes, verrassende feiten en ongeziene gebeurtenissen rond immaterieel erfgoed bij het brede publiek. Met de inzendingen stelt tapis plein een unieke ICE-kalender samen voor 2015. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden: alle geselecteerde inzendingen kunnen eind 2014 hun gratis kalender afhalen!

Meer weten? www.tapisplein.be/10jaar