Congres en Dag van de Familiegeschiedenis 2017

Image: 

Op zaterdag 25 maart 2017 heeft het 52ste congres van Familiekunde Vlaanderen plaats te Brugge. De dag erop, 26 maart 2017, volgt de derde editie van de Dag van de Familiegeschiedenis.

Het grootste genealogisch evenement van België is dus in 2017 te gast in Brugge, meer nog: in de Brugse historische toplocaties, waaronder het Belfort en het stadhuis.

Tijdens dit genealogisch topweekend georganiseerd door Familiekunde Vlaanderen verwelkomen we u voor een bezoek aan onze tweedaagse genealogische beurs en nodigen we u van harte uit om ons gevarieerd voordrachtenprogramma bij te wonen in het prachtige historisch kader van het Belfort te Brugge.

Het thema is woongeschiedenis. Centraal staat de vraag ‘waar woonden mijn voorouders?’. U kan bij ons tijdens dat weekend in maart 2017 terecht voor inspiratie en advies om u te helpen de (woon)geschiedenis van uw voorouders te reconstrueren.

Het volledige programma zal dit najaar bekend gemaakt worden. Een evenement om zeker niet te missen dus! Tip: reserveer dit weekend alvast in uw agenda voor 2017.

De organisatie van het congres 2017 en de Dag van de familiegeschiedenis 2017 is mogelijk dankzij de vriendelijke steun en medewerking van de Stad Brugge.