30 maart 2019: 54ste Congres Familiekunde Vlaanderen

Image: 
30 maart 2019: 54ste Congres Familiekunde Vlaanderen

In 2018 was Leuven eventjes de genealogische hoofdstad van België. Op zaterdag 30 maart 2019 valt deze eer te beurt aan het Oost-Vlaamse Wortegem-Petegem. Die dag organiseert Familiekunde Vlaanderen immers haar 54ste Congres. Ditmaal zijn we te gast in Domein de Ghellinck, Kortrijkstraat 74 (GPS 110), 9790 Elsegem.

We lichten alvast een tipje van de sluier op: in 2019 staat het Congres van Familiekunde Vlaanderen in het teken van ‘De adel op het platteland '. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens deze genealogische hoogdag!

De inschrijvingen voor deelnemers en standhouders zijn nog niet geopend; hierover wordt nog uitgebreid gecommuniceerd via de geijkte communicatiekanalen, waaronder Vlaamse Stam. Meer informatie kan ook bekomen worden via congressecretaris Annemie Swillens (annemie.swillens@gmail.com).

De congresorganisatie is een samenwerking van Familiekunde Vlaanderen, Familiekunde Vlaanderen Regio Vlaamse Ardennen, Heemkundige Kring Bouveloo en het gemeentebestuur van Wortegem-Petegem.